Aquest passat mes de juny va ser un moment emocionant per a nosaltres a Texber, ja que vam incorporar un nou teler a les nostres instal·lacions: el model teler Picanol Optimax-I.

Aquesta adquisició no només representa un avanç tecnològic significatiu per a la nostra producció, sinó que també subratlla el nostre compromís amb la innovació, la sostenibilitat i la millora contínua del servei als nostres clients.

Característiques Tècniques del Teler Picanol Optimax-I

El teler Picanol Optimax-I està equipat amb les últimes novetats en quant a estalvi energètic i d’electrònica digital, oferint una combinació única de tecnologia avançada i eficiència operativa. Les seves característiques tècniques inclouen:

  • Maquineta de Llisos de 24 Posicions: Aquesta funcionalitat permet una major complexitat i varietat en els dissenys dels teixits, millorant així la qualitat i la diversitat dels nostres productes.
  • Presentadora de 8 Trames: Amb aquesta capacitat, podem produir teixits amb diferents combinacions de trames, augmentant la versatilitat dels nostres productes finals.
  • Pinça de Vol Lliure: Aquesta tecnologia avançada assegura una major precisió i velocitat en el procés de teixit, reduint el temps de producció i millorant l’eficiència global.
  • Ample de Teixit de Fins a 220 cm: Aquesta capacitat ens permet produir articles de grans dimensions, responent a les necessitats específiques dels nostres clients que requereixen teixits amples i de gran qualitat.

Beneficis del Teler Picanol Optimax-I per a Texber

Augment de la Versatilitat i la Flexibilitat

Amb la incorporació del teler Picanol Optimax-I, augmentem significativament la nostra capacitat per oferir productes personalitzats i adaptats a les necessitats específiques de cada client. La versatilitat del teler ens permet abordar una àmplia gamma de projectes, des dels més senzills fins als més complexos, assegurant sempre la màxima qualitat.

Compromís amb la Sostenibilitat

Un dels aspectes més destacats del teler Optimax-I és la seva eficiència energètica. Equipat amb tecnologia d’estalvi energètic, aquest teler ens ajuda a reduir el consum energètico i minimitzar la nostra empremta de carboni. A Texber, estem compromesos amb la sostenibilitat i la protecció del medi ambient, i aquesta incorporació és un pas més en la nostra estratègia per ser una empresa més verda i responsable.

Millora del Servei al Client

La millora contínua del nostre equipament i tecnologia ens permet oferir un servei millor i més ràpid als nostres clients. Amb el teler Optimax-I, podem produir teixits de manera més eficient, assegurant terminis de lliurament més curts i una qualitat superior. Això es tradueix en una major satisfacció dels nostres clients, que poden confiar en Texber per rebre productes d’alta qualitat en el temps acordat.

Impacte en el Futur de Texber

La incorporació del teler Picanol Optimax-I no és només una millora tècnica, sinó que representa un avenç estratègic per a Texber. Ens permet seguir liderant la indústria tèxtil amb innovacions que responen a les necessitats canviants del mercat i dels nostres clients. A més, ens ajuda a mantenir-nos competitius i a continuar oferint productes de la màxima qualitat.

Conclusió

A Texber, la innovació és una part integral del nostre ADN. La incorporació del teler Picanol Optimax-I és una mostra del nostre compromís continu amb l’excel·lència i la sostenibilitat. Estem emocionats pels beneficis que aquest nou equipament aportarà als nostres clients i al nostre procés de producció, i esperem seguir compartint amb vosaltres els nostres èxits i avenços futurs.

Si vols saber més sobre com podem ajudar-te amb els nostres teixits d’alta qualitat, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. A Texber, estem sempre a la teva disposició per oferir-te les millors solucions tèxtils adaptades a les teves necessitats.

Segueix-nos a Linkedin